MENÜ

Celltherm

Nyílászáró és árnyékolástechnika

 

Belsőtokos változatnál a tokszerkezet a falban található, régi családi házaknál ez a jellemző típus. Ezek cseréjét is vállaljuk. Csere esetén műanyag vagy alumínium redőnylécet használunk a faredőny kiváltására. A belső tokos redőny az új építésű lakások esetében is tökéletes megoldás. Fontos, hogy már a tervezésnél figyelembe vegye a redőnytok helyigényét.

Mint azt a nevéből is kivehetjük, ez a redőny az ablak felett kerül elhelyezésre. Ennél a típusnál a nyílásméretet a redőnydoboz magasságával nagyobbra kell kialakítani. A redőnydoboz mérete a nyílászáró magasságának függvénye. Típustól függően külső és belső oldalon is kérhető vakoló éllel. így akár külső és belső szigetelő réteget is felhelyezhetünk. Komplett új redőny esetében a redőnytokot a nyílászáróra szereljük, és együtt kerül beépítésre. A redőnytok légkamrás műanyag elemből épül fel és belső hőszigetelő betéttel van ellátva, így hőhíd mentes szigetelést nyújt. A vakolható tokossal ellentétben, ennek a redőny típusnak a szerelő fedele a nyílászárón belül van.

Ez a változat is rendelhető beépített szúnyoghálóval. Ez esetben a redőny és a háló egy tokban helyezkedik el, de egymástól függetlenül működtethető. Az összes típus lehet gurtnis és motoros mozgatású.

Asztali nézet