Redőnykapuk

A PA 77 profil redőnykapukhoz, garázskapukhoz került kifejlesztésre. A teherbíró profilszerkezet lehetővé teszi nagyméretű kapuk építését. A RAL palettához közelítő, széles színválasztékban elérhető. Lehetőség van a kapuprofil dekorfóliával történő bevonására is. Az így kapott bevonat nagyon jól ellenáll az elszíneződésnek, és rendkívül kopásálló, és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is.

Az alumínium profilok az ökológiailag tiszta termékek közé tartoznak, freonmentes habbal vannak kitöltve, a gyártásához használt festékek nem tartalmaznak kadmiumot. A kapupalástban alkalmazhatók PER 77 üvegezett vagy PEW 77 szellőző profilok is.

Gördülő kapuk

A különleges céljuk miatt minden garázsnak funkcionális és biztonságos helyiségnek kell lennie. A legfontosabb, e tulajdonságokért felelős elem a garázskapu. Olyan kapu, amely nem csak a kocsit biztosítja be, hanem a házba történő behatolás ellen is megvéd. E követelmények figyelembe vételével az Aluprof a gördülő garázskapukat ajánlja Önöknek.

ESZTÉTIKA

Mint fontos architektonikai elem, a kapunak harmonizálnia kell az épület homlokzatával. A megfelelően kiválasztott színnek valamint az esztétikus kinézetnek köszönhetően kitűnően kiemelheti a ház és a garázs homlokzatát.

KEZELÉS KÉNYELME

Az elektromos meghajtás és a távirányítás nagy kezelési komfortot biztosít. A rádiós vezérlés lehetőséget nyújt a kapu kinyitására és bezárására anélkül, hogy ki kelljen szállnia a kocsijából. Ez különösen fontos előny lehet pl. eső alatt vagy este - a távirányító segítségével bekapcsolhatja a feljáró vagy a garázs világítását.

FUNKCIONALITÁS

A gördülő garázskapuk egy sokoldalú megoldást jelentenek – az ilyen kapukat az épülő és a már meglévő épületekben is alkalmazni lehet. A gördülő kapuk fontos előnye a hely takarékosság. A függőleges síkban működő kapu különösen jó megoldást jelent ott, ahol a garázsbejáró rövid vagy közvetlenül az útra vezet. Ez jelentősen megnöveli a vezető biztonságát, mivel a felemelt kapupáncél nem korlátozza a látási viszonyokat. A gördülő kapu funkcionalitását igazolják annak egyes elemei is. A profilok, amelyekből a páncél épül, jó hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek.

A fény beáramlását biztosítani lehet, ha a páncélba üvegezett profilt szerel.

BIZTONSÁG

A gördülő kapu minden téren biztonságos megoldást nyújt. A PA 77 profilból készült páncél ellenáll a mechanikai hatásoknak, a szolid vezetők jelentősen megnehezítik annak kitépését.

A standard kapu kiemelés elleni bebiztosítással is fel van szerelve. A kaput meghajtó motor elektromágneses féke a blokkoló fogasokkal sikeresen meggátolnak minden kapukiemelési kísérletet. Az érvényben lévő normáknak megfelelően a kapunk szerkezetében helyet találtunk emellett a bezáró kapu begyűrődését megelőző bebiztosításra is. Amennyiben bármilyen akadály kerül a fotocella működési mezőjébe, a kapu automatikusan megáll. Még az áramkimaradás se jelent gondot.

Amennyiben áramkimaradás van, a kaput a kézi vész meghajtó (ANR) segítségével is kinyithatja vagy bezárhatja, amely az Aluprof motorok felszerelése lehet.

PA 77 KAPU PROFIL

Magas minőségű alumínium lamellákból készült, gördülő kapuk páncél szerkezeteihez használatosak. A hangsúly a profil bebiztosító tulajdonságaira lett fektetve. Speciális profil forma; a megfelelő lamella vastagság lehetőséget nyújt olyan stabil páncél építésére, amely ellenáll a mechanikus hatásokra. A magas minőségű lakkok alkalmazásának köszönhetően a profil burkolata nagyon jó tartóssággal és megnövekedett súrlódási ellenállással rendelkezik. A profil ellenáll a légköri tényezők hatásainak és könnyen tisztántartható. Előnye a nagy tartósság és a kis súly. Az igényektől függően a PA 77 profilok összekapcsolhatok a páncélban az üvegezett PER 77 és a PEW 77 szellőztető profilokkal.